20.05.2022

Vil du hjælpe med at tiltrække nye chauffører til branchen? deltag aktivt i DPT’s chaufførkampagne!

Der er flere måder hvorpå man kan involvere sig i indsatsen mod chaufførmangel i Danmark gennem kampagnen, som vil køre til og med juni 2022.


Dansk PersonTransport, 3F og Dansk Erhverv har siden marts markedsført rekrutteringskampagnen ”Hvad er dit næste stop?”, som især henvender sig til potentielle brancheskiftere. Formålet er at sprede budskabet om de mange fordele der er ved at bevæge sig ind i branchen, uanset om arbejdstageren er ung, senior, kvinde eller mand, med henblik på at øge arbejdskraften på området. Læs meget mere om kampagnen her.

Vi opfordrer vores medlemmer til så vidt muligt at engagere sig i initiativet, f.eks. gennem følgende tiltag:

  1. Del kampagnens Facebook-side med alle dine kontakter – link til siden ses her.
  2. Sæt kampagnens bannere på dine busser – vedhæftet er fire formater på bannere som vi håber, du vil sætte på dine køretøjer. Du kan få printet bannerne hos din sædvanlige leverandør, eller du kan gøre brug af dette tilbud fra DANNEBROG SKRIFT & SKILTE ApS (jan@skilte.nu). 1200×400 banner 280×280 banner 350×200 banner 470×280 banner Prisliste – bannere
  3. I må meget gerne dele et billede af dine køretøjer med kampagnens banner på kampagnens Facebook-side.
  4. Opskriv ledige chaufførstillinger i din virksomhed, i vores jobbank der skal matche virksomheder som savner chauffører, med jobsøgende. Efterfølgende har interesserede jobsøgende mulighed for at kontakte jer direkte. Se jobbanken her.

Herudover opfordrer vi alle medlemmer til at gøre opmærksom på kampagnen bl.a. via sociale medier og jeres hjemmesider.

Vi i Dansk PersonTransport håber at en fælles indsats kan give flere potentielle chauffører blod på tanden.