Turistkørsel

|23.02.2018

Hattrick ved Danish Coach Award

Det var tre hæderkronede vognmænd, der fredag vandt priser ved Danish Coach Award i Herning. For en enkelt af vinderne var der tale om et hattrick, da man for tredje år i træk modtog en statuette.


Tre busvirksomheder modtog fredag 23. februar en Danish Coach Award på Ferie for Alle i Herning. Årets Busrejsearrangør, Årets Turistbusselskab og Årets Innovatør blev således hædret for sjette år i træk.

Det var ikke første gang Egon’s fra Slagelse kunne hyldes ved Danish Coach Award. Dog er det første gang, at Egon’s får prisen for Årets Busrejsearrangør. Sidste år brillerede Egon’s med prisen for Årets Turistbusselskab, mens det i år var selskabets rejsebureau, der løb med de rosende ord – bl.a. for deres stærke virksomhedskultur, digitale markedsføring og rejsekatalog.

Papuga Bus modtog prisen som Årets Turistbusselskab. Papuga Bus blev rost for deres serviceinnovation, chaufføruddannelse og miljøbevidsthed samt deres omfattende kørsel for respekterede rejsebureauer som Højmark Rejser, Riis Rejser og Ruby Rejser. Der var igen tale om en dobbeltvinder, da Papuga Bus i 2015 også kunne løfte ”trofæet” som Årets Turistbusselskab i Herning.

Sidst men ikke mindst var der tale om et vaskeægte hattrick, da Sørens Rejser for tredje år i træk vandt en pris. Som de foregående tre år var der tale om Årets Innovatør. Sørens Rejser fremviser en fornem vækst baseret på bl.a. succesfulde sæsonudvidelser. Også konceptet Sørens Picnic-vogn, hvor gæsterne engageres i turen for at holde priserne nede og ryste folk sammen, blev bemærket af priskomiteen.

Turistbussen er en vigtig brik
”Ved Danish Coach Award hædrer vi de bedste inden for branchen. Og det fortjener de, for turistbussen spiller en vigtig brik ikke bare som transportmiddel til udlandsrejsen, men også som en del af den voksende turistindustri i Danmark,” udtaler Michael Nielsen, adm. direktør i Danske Busvognmænd og medlem af priskomiteen.

”Turistbussen står dagligt klar for rejsebureauer, institutioner, virksomheder, turister, fjernruter og foreninger. Turistbussen leverer personbefordring af høj kvalitet og komfort og udfylder vigtige funktioner både i folks hverdag og fritid. De tre vindere ved Danish Coach Award er alle fornemme eksempler herpå,” afslutter Michael Nielsen.

Med hæderen følger retten til at markedsføre sig med Danish Coach Award-logoet og en statuette af skulptøren Lisa Marie Frost.

For spørgsmål kontakt Michael Nielsen, tlf. 3133 6900 mn@db-dk.dk.

Læs priskomitéens begrundelse her.