Offentlig kørsel

|29.03.2019

DPT takker for nogle vellykkede dage i Herning

Messen PersonTransport 2019 og foreningens første årsmøde er netop blevet afholdt i forlængelse af hinanden. Dansk PersonTransport takker alle de involverede for nogle vellykkede dage i Herning.


Det var med stor glæde, at Dansk PersonTransport bød de første gæster velkommen, da messen PersonTransport 2019 slog dørene op torsdag d. 21 marts kl. 9. Foreningen stod som bekendt for udstillingen i Hal H, som lagde hus til en masse stande, der havde relevans for foreningens medlemmer og de mange udefrakommende gæster. De besøgende havde dermed rig mulighed for at se på nye bus- og taximodeller, indhente tilbud på forsikring, brændstof og meget mere.


Også Transportminister Ole Birk Olesen (LA) aflagde et visit, hvor landsformand John Bergholdt og adm. direktør i Dansk PersonTransport, Michael Nielsen, fik anledning til at give ham en rundvisning.

Generelt mødte udstillerne talstærkt op og var ivrige for at fortælle om de nyheder og fordele, som de kan tilbyde medlemmerne af Dansk PersonTransport. Iblandt udstillerne var også en stor del af foreningens associerede medlemmer, hvoraf en del af dem var vært ved en meget besøgt cocktail crawl. Fra foreningens side skal der lyde en stor tak til alle dem, der var med til at danne rammerne for messen PersonTransport 2019 i Hal H.

Første årsmøde blev afholdt med succes
PersonTransport 2019 strakte sig til og med lørdag d. 23 marts, hvor dørene lukkede sen eftermiddag med et lotteri for medlemmerne. Tidligere samme dag afholdte foreningen det første årsmøde i den nye forenings regi. Mødelokalet var fyldt og arrangementet bød på en række talere, interne såvel som eksterne. Iblandt de mange talere var Carsten Falk Hansen, direktør i Trafikstyrelsen samt transportordfører for Venstre, Kristian Pihl Lorentzen, der benyttede lejligheden til at rose dannelsen af den nye forening (Ny forening skaber sammenhæng og slagkraft).

Adm. direktør i Dansk PersonTransport, Michael Nielsen, er glad for de rosende ord, som foreningen fik med på vejen og peger på, at det viser, at foreningen allerede har skabt sig en stærk profil.

“Dannelsen af den nye forening har været et skridt i den rigtige retning. Det vidner de rosende ord fra Kristian Pihl i høj grad om. Med sammenlægningen af Dansk Taxi Råd og Danske Busvognmænd lykkes det nu den nye forening at opnå større gennemslagskraft og gevinster, ikke mindst fordi interesserne for bus- og taxivognmænd overlapper på mange områder.”


Landsformand John Bergholdt tog teten og bød de mange fremmødte deltagere velkommen til foreningens første årsmøde, før han gennemgik beretningen for året.

Vi ses næste år i Marienlyst!
Michael Nielsen glæder sig over, at PersonTransport 2019 og årsmødet begge blev afholdt på vellykket vis og sender en stor tak ud til medlemmerne og alle samarbejdspartnerne.

“Jeg synes, at begge arrangementer kan betragtes som en succes. Jeg er overbevist om, at messen har kastet nogle gensidigt fordelagtige aftaler af sig, ligesom den har styrket udstillernes synlighed på markedet. Derudover er jeg meget tilfreds med den nye forenings første årsmøde. Det fungerede rigtig fint at være samlet både taxi- og busfolk. Jeg vil gerne sende et stort tak til alle dem, der på den ene eller den anden måde var med til at præge messen og/eller årsmødet. Takken går især til medlemmer af foreningen, associerede medlemmer, talere på årsmødet, samarbejdspartnere og de mange udstillere.”

Næste års årsmøde samt messen PersonTransport 2020 afholdes 27.-28. marts 2020 på Strandhotel Marienlyst i Helsingør. Vi glæder os allerede til at se jer.