kollektiv trafik

|19.10.2020

Webinar med Keolis: Hvordan sikrer vi, at den kollektive trafik er et trygt sted at være for både passagerer og medarbejdere?

Hvordan har Keolis håndteret corona-krisen i samarbejde med trafikselskaberne hidtil? Hvordan håndteres de aktuelle udfordringer? Deltag i webinaret 29. okt. kl. 12, og hør Keolis’ overvejelser, og kom med dit input.


Keolis driver 450 busser og en letbane i Danmark, og da coronakrisen kulminerede i marts og april 2020, var buschaufførerne blandt hverdagens helte, der var med til at sikre, at den kollektive trafik blev opretholdt under nedlukningen. Nu som i foråret er buschaufførernes rolle er stadig vigtig for at sikre tillid og tryghed blandt passagererne. Lige så vigtigt er det, at buschaufførerne har en sikker og tryg arbejdsplads i hverdagen. Forholdene og udfordringerne for både passagerer og chauffører er dog forskellige fra en skolebusrute på landet og en tæt myldretidstrafik i byen.

Hvordan er disse opgaver blevet løst hidtil? Hvilken rolle spiller busoperatøren og buschaufførerne i en fremtid, hvor COVID-19 stadig har tag i samfundet?
Hvordan gør vi dette, samtidig med at udfordringerne med klima og trængsel stadig trænger sig på og kræver, at vi får passagerne tilbage i fuldt antal

Ved adm. direktør Peter Lanng Nielsen, Keolis

Meld dig til det gratis webinar her: https://www.crowdcast.io/e/keolis/register
Læs mere om Kollektiv Trafikforums digitale platform TFK Transmission her: https://www.crowdcast.io/kollektivtrafikforum