associerede medlemmer

|14.06.2019

Webinar: Budgetsikring af dieselindkøb

Diesel er en væsentlig omkostning i flere brancher – bl.a. for virksomheder indenfor transport, bus, entreprenører og hos maskinstationer. Diesel er samtidig en omkostning, der varierer stærkt i pris. Det giver budgetmæssige udfordringer, med mindre man benytter sig af en form for afdækning af denne risiko f.eks. i form af en finansiel fastprisaftale.


Finansielle fastprisaftaler på diesel kræver noget baggrundsviden, inden man giver sig til i kast med dette produkt. Vi har derfor allieret os med Daniel Wiksel – en af Jyske Banks eksperter på råvarehandel – som vil fortælle om muligheden for at fastlåse din dielsepris.

Deltag i vores webinar – online møde
Tid er en knap faktor i dagens Danmark, og vi har derfor arrangeret et webinar (et online møde), som tager ca. 15 minutter. Der er tale om en overordnet introduktion til emnet, så du kan få en idé om, hvorvidt afdækningen af dieselprisen er noget for dig. Hvis du efter webinaret sidder med uafklarede spørgsmål, så vil der være mulighed for at chatte med Daniel herom.

Hvornår?
Webinaret afvikles på Skype onsdag den 19. juni kl. 08.30.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du kan tilmelde dig webinaret ved at sende en mail med ordene “ja tak” samt den mailadresse, som du vil tilgå webinaret fra. Mailen skal sendes til mj@jyskefinans.dk.  Efter tilmelding modtager du i løbet af noget tid en kalenderinvitation, hvor du kan tilgå webinaret fra.

Vi håber, at du har lyst til at deltage og glæder os til at møde dig på web.