Offentlig kørsel

|08.09.2017

Vejledning: Hænger du i bremsen?

I lyset af den seneste tids fokus på bremser, har Danske Busvognmænd udformet retningslinjer til vores medlemsvirksomheder med gode råd til medlemmer og chauffører om daglig inspektion og vedligehold af bussernes bremser.


Statistikkerne fra politiets vejsidekontroller og fra de årlige periodiske syn viser, at der behov for målrettet fokus i hverdagen. Først og fremmest når virksomheden planlægger vedligeholdelsen af vognparken, men også i forbindelse med den daglige ibrugtagningskontrol og efter længere tids stilstand. Danske Busvognmænd opfordrer derfor vognmænd og chauffører til at gøre en endnu større indsats for at højne standarden til gavn for trafiksikkerheden.

I dette materiale kommer Danske Busvognmænd med en række tips og opfordringer omkring den daglige inspektion og vedligehold af dine busser. Vi håber derfor, materialet kan tjene til inspiration eller måske bare en genopfriskning af gode rutiner. Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte Danske Busvognmænd og få en snak om dine udfordringer.