Foreningen

|28.06.2019

Udbytterigt Nordisk Busmøde er veloverstået

Dansk PersonTransport var den 24.-25. juni vært for det Nordiske Busmøde, der samler de nordiske søsterorganisationer. Her var social dumping, klimavenlig turistkørsel, lobbyarbejde i EU og behovet for buschauffører nogle af emnerne på dagsordenen.


Da flere nordiske brancheorganisationer for busbranchen var samlet i København til Nordisk Busmøde den 24.-25. juni var det bl.a. med social dumping, klimavenlig turistkørsel, lobbyarbejde i EU og det stigende behov for buschauffører på dagsordenen.

Her blev der udvekslet erfaringer og diskuteret mulige løsninger, hvilket har stor værdi, da deltagerne kommer fra forskellige lande og dermed har forskellige indgangsvinkler og erfaringer i henhold til de pågældende problemstillinger. Samtidig gav mødet god anledning til at koordinere et fælles standpunkt til diverse EU-spørgsmål.

Adm. direktør i Dansk PersonTransport, Michael Nielsen, udtaler: “Man skal ikke undervurdere værdien i at dele oplevelser og få inspiration fra sine branchefæller i Norden. Der er bestemt ting, som vi kan lære af hinanden, og vi kan også opnå fordele ved at arbejde mere sammen i fremtiden. Dette gælder især på en række EU-spørgsmål, hvor vi kan øge vores slagkraft ved at tage et fælles nordisk standpunkt. Dette er bare nemmere, når man mødes regelmæssigt, som vi gør i regi af Nordisk Busmøde.”

Til mødet deltog søsterorganisationer til Dansk PersonTransport fra Sverige, Norge og Island.