23.06.2022

Trafikale ændringer i Svendborg 30. juni – 3. juli

Ca. 25.000 idrætsudøvere samles i Svendborg når DGI Landstævne bliver afviklet i uge 26.


Weekenden i uge 26 kommer til at være præget af trafikale forstyrrelser i store dele af landet. Foruden Tour de France og afslutningen på Roskilde Festival, afholdes DGI’s store Landsstævne i dagene torsdag den 30. juni til søndag den 3. juli. Weekenden betragtes i øvrigt som “stor-rejse-weekend” for rigtig mange danskere.

Der lægges op til en betydelig forlængelse af rejsetiden i og omkring Svendborg, særligt på rute 9 Svendborgmotorvejen i begge retninger, samt på rute 44 Fåborgvej. Desuden vil Storebæltsbroen være spæret den 2. juli, kl. 13.00 – 18.00, i forbindelse med Tour de Frances 2. etape.

Afdelingsleder Søren Carlsen Kjemtrup ved Vejdirektoratet, udtaler i forbindelse med weekenden i uge 26: ”Der er slet ingen tvivl om, at der kommer til at være et massivt pres på vejene i dagene før, under og efter Tour de France, så det vil være rigtigt smart, hvis man holder godt øje med trafikken lige nu på trafikinfo.dk. og så skal man huske ikke bare det gode humør, men også de gode vaner i trafikken.”

DR P4 Trafik orienterer løbende om den aktuelle trafikale situation.

Hold dig opdateret på trafikinfo.dk

Yderligere trafikinformation kan findes hos Svendborg Kommune

Fotograf: Michael Bo Rasmussen.