Taxikørsel

|31.05.2018

Taxichauffør blev “Årets Lykkebringer”

Max i vogn 242 fra Aarhus Taxa hædret som ”Årets LykkeBringer” af foreningen LykkeLiga.


I tirsdags stod en flok taknemmelige forældre, glade børn og den tidligere håndboldlandsholdsspiller Rikke Nielsen klar til at overraske Max i vogn 242 fra Aarhus Taxa, da han skulle sætte det sidste barn af på sin rute med specialbørn.

Max var intetanende blevet kåret som ”Årets LykkeBringer” af foreningen LykkeLiga, som er et positivt fællesskab for børn med udviklingshandicaps og deres familier. ”Årets LykkeBringer” er en hyldest til mennesker, der gør en forskel.

En af begrundelserne for indstillingen af Max lød:

”For os er Max en af hverdagens helte. Han spreder tryghed og glæde med sit varme sind hos både børn og forældre”. En anden forældre fortalte “Jeg glemmer aldrig, da han sagde til mig, at han passer på min datter, fordi “jeg kører med det dyrebareste du har”.

Aarhus Taxa kunne efterfølgende citere en glad og dybt rørt hovedperson.

”Dét kom helt bag på mig. Vi er jo mange, som er glade for at køre med børnene. Jeg har kørt taxa i 32 år, og for mig er det de sjoveste og gladeste kunder, jeg kører med. At få en pris for det oveni er helt overvældende”, sagde taxichaufføren Max.

Fra Dansk Taxi Råds direktør Trine Wollenberg, lyder der et stort tillykke til Max og alle hans dygtige kollegaer landet over, der sætter en ære i at køre med børn med særlige behov.

”Prisoverrækkelsen viser, at det at være taxichauffør er andet end at køre folk fra A til B. Det handler om tillid og tryghed – i dette tilfælde for børn med særlig behov og deres forældre”

Se videoen fra overraskelsen her.