28.09.2018

Tak til IAA sponsorerne

Årets studietur til IAA messen i Hannover er netop afsluttet. Fra Danske Busvognmænds side, skal der lyde et stort tak til de sponsorer og associerede medlemmer der var med til at skabe rammerne for et vellykket arrangement.


Danske Busvognmænd vil gerne sende en tak til de sponsorer og associerede medlemmer, der alle var med til at sikre en udbytterig og god tur til IAA. Kreds 1 og 2 havde sammen samlet en busfuld medlemmer der forlod Danmark tidligt søndag morgen for at sikre en ankomst til IAA tidlig søndag eftermiddag. Kreds 3 fyldte også en bus som ankom til IAA mandag formiddag. Stemningen var høj i busserne, hvor sponsorer havde mulighed for at fortælle lidt om deres forskellige tilbud til vognmændene.

IAA messen spreder sig ud over et massivt areal. Man skal derfor have planlagt ruten på messen nøje for at sikre, at man kommer forbi alle de interessante leverandører. Der var i år en trend mod nye løsninger hvor f.eks. spejle var erstattet af kameraer og skærme, nogle selvkørende koncepter var på display og de alternative drivmidler var i år en større tendens end nogensinde før med el-drift som den helt store trend blandt udstillerne. Det var også interessant at se tendensen med flere og flere ikke så kendte leverandører fra f.eks. Kina der udstiller på messen. Dog må det siges, at branchens traditionelle leverandører er helt dominerende på IAA, samt at det også er disse der præsenterer de nye koncepter og trends. Efter mange indtryk og en sprudlende social atomsfære var det en flok halvtrætte vognmænd der tog turen nordpå igen efter en udbytterig tur.

Du kan se listen over sponsorer her.

Guldsponsor:

Daimler Logo groß
Daimler Logo large