06.05.2022

Stratio præsenterer ny løsning for vedligeholdelse af elektriske busser

Stratios løsning overvåger EV-batterier i henhold til de tre hyppigste problemstillinger: overvågning af interne fejl, optimering af batterilevetid og forudsigelse af fremtidig batterikapacitet.  


Forskningschef hos Stratio Rune Prytz beskriver problemstillingen omkring EV-batterier således: “Batterier står for 40% af de samlede omkostninger ved elektriske busser, og bestemmer deres ydeevne, køretøjernes levetid og ejerskabsomkostninger,”. Med den nye platform er det muligt at overvåge hele flådens batteristatus.

Det vil være muligt at høre mere om Stratios nye løsninger på IT-Trans Conference i Karlsruhe, Tyskland, den 10.-12. maj 2022, hvor Prytz vil præsentere hvordan Stratio’s platform til forudsigelig flådevedligeholdelse for elbiler løser disse problemer ved at holde bybusflådeoperatører opdateret vedrørende:

  • EV-batterivurdering: analyse af sundhedstilstand (SOH), maksimal kapacitet og forudsigelse af resterende levetid
  • Realtidsinformation om køretøjet: fjernadgang til køretøjer for at modtage handlingsvenlig information om problemer og fejl i realtid
  • Detaljeret fejlinformation: visualiser en komplet historie over hændelser til enhver tid med detaljerede reparationsoplysninger

Besøg Stratio’s hjemmeside for flere oplysninger, her.