19.02.2024

Stadig mulighed for at tilmelde sig til årets kredsmøder

Der er kun lidt over en uge til, at Dansk PersonTransports årlige kredsmøder skydes i gang. Derfor, opfordrer vi endnu engang til, at man får sikret sig en plads til kredsmøderne, hvis man ikke allerede har gjort det.


Hos Dansk PersonTransport glæder vi os over at flere af jer har allerede har sikret jer en plads til årets kredsmøder, men vi håber meget på at endnu flere af jer har lyst til at deltage.

Derfor er det heldigvis stadigvæk at sikre sig en plads til alle tre kredsmøder, men tilmeld jer gerne hurtigst muligt. Husk at både vognmænd, ledere og mellemledere i Dansk PersonTransports medlemsvirksomheder er velkomne og du kan derfor registrere flere fra din virksomhed, når du melder dig til. Deltagelse i kredsmøderne og middagen er GRATIS for medlemmer af Dansk PersonTransport.

Dette års kredsmøder vil ikke kun omfatte vores ordinære kredsgeneralforsamling og valg til DPT’s sektorer, men vil også give os mulighed for at fordybe os i et af tidens mest presserende emner – den grønne omstilling.

Den grønne omstilling fylder mere og mere i vores hverdag, og vi står over for nye krav og forventninger fra politikere, kunder og samarbejdspartnere. Det stiller masser af spørgsmål, og det kommer vi til at dykke ned i sammen med forskningsleder ved Transportøkonomisk Institut i Oslo og næstformand for Klimarådet, Niels Buus Kristensen, som vil sætte scenen for en debat med køretøjsimportører, energiselskaber og vognmænd om, hvordan den grønne omstilling påvirker jeres dagligdag og de udfordringer, den medfører. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål, så vi kan komme godt rundt om emnet.

Vores kredsmøder afholdes i år:

Kreds 1 – tirsdag den 27. februar 2024: Kl. 16:30 hos EcoMobility, Livøvej 23, 8800 Viborg med efterfølgende spisning. TILMELD DIG HER

Kreds 2 – onsdag den 28. februar 2024: Kl. 16:30 hos GS Group, H.P. Hansensgade 42, 6200 Aabenraa, med efterfølgende spisning. TILMELD DIG HER

Kreds 3 – torsdag den 29. februar 2024: Kl. 16:30 hos Circle K, Borgmester Christiansens Gade 50, 2450 København SV, med efterfølgende spisning. TILMELD DIG HER

Vi glæder og meget til kredsmøderne i næste uge, hvor der vil være plads til gode diskussioner og ikke mindst vigtige valghandlinger, der giver jer mulighed for aktivt at deltage i Dansk PersonTransports daglige arbejde.