forsikring

|02.11.2020

Spar penge på din taxiforsikring gennem DPT

Mintaxi.dk tilbyder gennem Dansk PersonTransport fordelagtige forsikringsaftaler til taxi-vognmænd, både nye og etablerede, og flexkøretøjer. Mintaxi.dk har ingen prisstigninger på taxiforsikringer og en billig forsikringspræmie på flexkøretøjer.


Ingen prisstigning
Mens mange selskaber varsler højere præmier på taxiforsikringer, er der ingen prisstigninger på DPT’s forsikringsaftale, der er placeret i Købstædernes Forsikring. Mintaxi.dk har oplevet, at der varsles 5 % og helt op til 15 % præmiestigninger, men det er ikke tilfældet hos dem.

Endnu billigere forsikringspræmie på flex-køretøjer
Forsikringspræmierne på flexkøretøjer er blevet reduceret på DPT’s forsikringsaftale med op til 15 %. Mens mange andre selskaber har varslet præmiestigninger, falder DPT’s flex-præmie.

Nye vognmænd får endnu bedre forsikringspræmier gennem DPT
Mintaxi.dk har forhandlet nogle gode præmier hjem på taxiforsikringen med op til 20 % besparelse. På den måde kan nystartede vognmænd nemmere komme i gang med deres forretning. Går du med tanker om at starte vognmandsvirksomhed, eller er du lige startet, er der penge at spare fra første dag.

For at høre mere kontakt mintaxi.dk på tlf. 79 306 999, eller skriv til info@mintaxi.dk
Læs mere om mintaxi.dk her