31.03.2023

Sidste frist for booking af overnatning gennem DPT til Transportmessen 2023 er mandag

Har du tilmeldt dig selv og dine kollegaer?


Selvom mange har travlt med påskeforberedelser, nærmer vi os også Transportmessen 2023 i Herning med hastige skridt.

Tilmeldingsfristen for booking af overnatning gennem Dansk PersonTransport er mandag.
Husk også at tilmelde dig DPT årsmøde, festaften samt frokost i forbindelse med messen.

Årsmøde

Dansk PersonTransports årsmøde finder sted fredag den 21. april i Auditoriet i Messecenter Herning kl. 15.00 – 17.00. Se programmet og tilmeld dig her her.

Festaften

Efter vores årsmøde vil vi nyde vores årlige festaften, kl. 19.00 i Herning Kongrescenter i Østergade. Vi glæder os til at spise et godt måltid, og fokusere på det hyggelige samvær. I den forbindelse kan du nu også reservere bord. Der vil være borde til 8-10 personer, og tilmeldte kan foretage en reservation ved at skrive til event@dpt-dk.org. Husk at medsende fulde navne og firma. Bordreservation kan også ske på DPTs stand på transportmessen, men det vil være en stor hjælp at sende dem allerede nu.

Overnatning

Dansk PersonTransport tilbyder hjælp til reservation af overnatning på hotel Scandic og DGI i Herning under Transportmessen 2023. Der er stadig ledige værelser som man selv kan reservere via linket i invitationen, eller via kontakt til event@dpt-dk.org senest mandag.

Frokost på transportmessen

Medlemmer, associerede medlemmer og udstillere kan reservere frokost til torsdag, fredag og lørdag. Frokosten serveres på DPT’s stand i Hal H. Frokost kan reserveres under tilmeldingsprocessen.

Kode til entré

Vi håber på stor tilstrømning til Hal H. Invitér derfor gerne chauffører og kollegaer med DPTs invitationskode DPT2023 som kan anvendes til at bestille gratis indgang til Transportmessen her.

Har du mod forventning ikke modtaget en invitation, eller har du andre spørgsmål kontakt venligst event@dpt-dk.org.

Vi glæder os meget til at se jer!