14.02.2024

Sidste chance for tilmelding til kredsmøder

Vi nærmer os datoen for DPT’s årlige kredsmøder, og i år har vi en ekstra spændende dagsorden for vores medlemmer, da vi dykker ned i og sætter fokus på den grønne omstilling af persontransporten.


Dette års kredsmøder vil ikke kun omfatte vores ordinære kredsgeneralforsamling og valg til DPT’s sektorer, men vil også give os mulighed for at fordybe os i et af tidens mest presserende emner – den grønne omstilling.

Den grønne omstilling fylder mere og mere i vores hverdag, og vi står over for nye krav og forventninger fra politikere, kunder og samarbejdspartnere. Det stiller masser af spørgsmål, og det kommer vi til at dykke ned i sammen med forskningsleder ved Transportøkonomisk Institut i Oslo og næstformand for Klimarådet, Niels Buus Kristensen, som vil sætte scenen for en debat med køretøjsimportører, energiselskaber og vognmænd om, hvordan den grønne omstilling påvirker jeres dagligdag og de udfordringer, den medfører. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål, så vi kan komme godt rundt om emnet.

Vores kredsmøder afholdes i år:

  • Kreds 1 – tirsdag den 27. februar 2024: Kl. 16:30 hos EcoMobility, Livøvej 23, 8800 Viborg med efterfølgende spisning. TILMELD DIG HER.
  • Kreds 2 – onsdag den 28. februar 2024: Kl. 16:30 hos GS Group, H.P. Hansensgade 42, 6200 Aabenraa, med efterfølgende spisning. TILMELD DIG HER.
  • Kreds 3 – torsdag den 29. februar 2024: Kl. 16:30 hos Circle K, Borgmester Christiansens Gade 50, 2450 København SV, med efterfølgende spisning. TILMELD DIG HER.

Vi opfordrer jer til at tilmelde jer arrangementet og middagen allerede nu af hensyn til vores planlægning.

Deltagelse i kredsmøderne og middagen er GRATIS for medlemmer af DPT. Både vognmænd, ledere og mellemledere i Dansk PersonTransports medlemsvirksomheder er velkomne og du kan derfor registrere flere fra din virksomhed, når du melder dig til.

Vi glæder og meget til kredsmøderne, hvor der vil være plads til gode diskussioner og ikke mindst vigtige valghandlinger, der giver jer mulighed for aktivt at deltage i DPT’s daglige arbejde.