Foreningen

|28.05.2019

Scandiwear ApS er nyt associeret medlem

Det glæder Dansk PersonTransport at kunne annoncere Scandiwear som nyt associeret medlem. Scandiwear producerer og leverer arbejdstøj, hvorfor du som medlem af foreningen nu kan få glæde af medlemsfordele på området.


Det er lidt over et år siden, at Dansk PersonTransport lancerede muligheden for at blive associeret medlem af foreningen. Med indmeldelsen af Scandiwear er foreningen nu oppe på 19 af slagsen.

Det nye medlem, Scandiwear, leverer og producerer arbejdstøj af enhver art, og du har som medlem af Dansk PersonTransport nu mulighed for at opnå fordele ved køb af tøj hos virksomheden.

Høj kvalitet og et miljørigtigt alternativ
Arbejdstøjet fra Scandiwear er af høj kvalitet og kan tilpasses til den enkelte medarbejder ved måltagning, så det sikres, at tøjet har den helt rette størrelse og sidder pænt på kroppen. Derudover tilbyder Scandiwear bl.a. også at have arbejdstøjet liggende på lagerhotel, så leveringstiden kan holdes nede på et minimum, ligesom det er muligt at få trykt eller broderet firmalogo i den pågældende beklædning.

Scandiwear tilbyder også miljøvenligt tøj, der er lavet af genbrugsmaterialer og som dermed skåner miljøet ved at anvende mindre vand og energi samt udlede betydeligt mindre CO2 i fremstillingsprocessen. Med Scandiwear kan du således både lave dig en god handel og bidrage til at redde miljøet i samme ombæring. Du kan se mere om konceptet her.

Læs mere om de nye medlemsfordele på arbejdstøj her.