Offentlig kørsel

|14.10.2019

Foreningens associerede medlemmer og samarbejdspartnere er klar til Busworld 2019

Busworld 2019 er lige på trapperne. Derfor bringer Dansk PersonTransport en kort introduktion til de stande, som foreningens associerede medlemmer og samarbejdspartnere bemander på messen.


Nedenfor kan du få et kort indblik i, hvad man forvente af foreningens associerede medlemmer og samarbejdspartnere på deres stande til Busworld 2019. Derudover kan du se, hvor de kan findes.

Businvest
Businvest er på vej til Busworld 2019 i Bruxelles, hvor de vil præsentere fire forskellige minibusser.

De står på stand 105B i hal 1 og håber på at se jer til en snak.

Daimler/Evobus
I hal 5 på stand 501 står Daimler Buses. Alle er velkommen på vores stand, hvor vi glæder os til at byde på en forfriskning i cafeen. Vi har et bredt udvalg af både Setra og Mercedes-Benz busser på standen, herunder:

Setra

 • S 531 DT
 • S 516 HDH
 • S 515 HD
 • S 415 LE Business

Mercedes Benz

 • eCitaro
 • Tourismo
 • Intouro
 • Sprinter Travel 75 (verdenspremiere)

Vi byder også indenfor i vores eMobility verden og i vores digitale Omniplus ON verden. Udendørs er det muligt at få en prøvetur i en eCitaro, Sprinter 45 eller Sprinter 75. Busserne holder lige udenfor ved indgang syd.

MAN og NEOPLAN
På Busworld fra 18. til 23. oktober oplever du innovative løsninger fra MAN.

 • Vores Lion’s City E står klar til prøvetur sammen med de øvrige nye Lion’s City-modeller – med forskellige drivlinjer.
 • MAN Lion’s City 19 ledbus fejrer verdenspremiere sammen med vores fleksible eTGE Combi- og MAN TGE City-modeller.
 • MAN Transport Solutions rådgiver dig personligt og individuelt om fremtidens udfordringer med offentlig transport.
 • Find ud af alt om vores fascinerende NEOPLAN-busser og vær med, når det store show “The World of Hans Zimmer” på sin verdensturné kommer forbi på vores stand.
 • Se vores NEOPLAN Skyliner med ekstraudstyr, perfekt udført af NEOPLAN Individual.

Vi ses i Hal 4 på stand 422!

Dit MAN og NEOPLAN salgsteam Danmark: Steffen, Henrik, Johnnie og Jesper

Scania
På Busworld, stand 419 i hal 4, lancerer Scania en helt ny busgeneration til by- og regionalkørsel. Med den batterielektriske Scania Citywide vil serien omfatte busser til alle typer af brændstoffer, og bestå af det mest omfattende produktprogram på alternative brændstoffer på markedet.

Parallelt med lanceringen af det nye busprogram, viser Scania naturligvis også produkter fra vores eksisterende program; Scania Interlink MD LNG og et hybrid chassis samt 13,2 meter Scania Interlink HD og en 13m touring, som kan ses udenfor. Sidst men ikke mindst vil der være masser af eksempler på vores services, forsikring og finansiering.

Solaris
Solaris tager plads i hal 5 på stand 507. Selskabet er kendt for at være langt fremme i skoene, når det kommer til elbusser, og til Busworld i år vil Solaris også vise intet mindre end 3 nulemissionsbusser frem. Det drejer sig om Urbino 12 hydrogen, Urbino 18 electric og Trollino 24.

Van Hool NV
Van Hool NV udstiller i hal 5 på stand 502. Besøg vores udstilling og oplev otte innovative busser, som er designet til ergonomisk, økologisk og økonomisk forsvarlig passagertransport. Vi har også ti busser fra vores udvidede TX- og EX-serie til rådighed på den udendørs udstilling, og som vil være til rådighed for testkørsel i området omkring udstillingen. Tal med din Vanhool salgskontakt om en uforpligtende prøvekørsel under dit besøg på Busworld 2019.

#teamvanhool vil være til din rådighed for at finde en løsning på dine transportudfordringer. Vi ser frem til at møde dig på vores hyggelige terrasse og byde dig velkommen til en verden af Van Hool – Elegance og effektivitet i transport.

VDL Bus & Coach
Teamet fra VDL Bus & Coach vil være klar til at tage i mod dig på stand 635 i hal 6.

På standen vil der bl.a. være mulighed for at se nærmere på Futura-dobbeltdækkeren FDD2, Citea LLE diesel samt VDL Citea SLE-129 Electric, som bliver vist til verden for første gang til messen.

Se kort over messen her.