Rutekørsel

|20.10.2017

RA’s Støttefond: En fond til støtte for busbranchen

Rutebilejernes Arbejdsgiverforenings Støttefond giver støtte til en bred vifte af formål i busbranchen. Et meget vigtigt formål for Støttefonden er at give nuværende og tidligere selvstændige rutebilejere mulighed for omskoling eller videreuddannelse.


Rutebilejernes Arbejdsgiverforenings Støttefond giver støtte til en bred vifte af formål i busbranchen. Et meget vigtigt formål for Støttefonden er at give nuværende og tidligere selvstændige rutebilejere mulighed for omskoling eller videreuddannelse. Du kan stadig nå at søge, inden fondens bestyrelse holder møde i slutningen af november.

Hvad kan der søges?
Der kan søges om legater i følgende fem kategorier:

  • Efteruddannelse, omskoling m.m.
  • Social understøttelse
  • Forskning & udvikling
  • Bushistorie
  • Almennyttigt og kulturelt

De to første kategorier er forbeholdt nuværende eller tidligere medlemmer af RA/AKT. De øvrige kan søges af alle. Formålet skal have en relation til kollektiv trafik.

Ansøgninger
Der kan søges om legater og støtte hele året for de to kategorier ”Efteruddannelse og omskoling” og ”Social understøttelse”. Der afholdes desuden en ansøgningsrunde én gang om året for de øvrige kategorier. Det er denne ansøgningsrunde, der er i gang netop nu.

Har du spørgsmål til RA’s Støttefond eller ansøgningsproceduren, kan du kontakte sektorchef Lasse Repsholt, Dansk PersonTransport, på 2047 8003.

Ansøgningsfristen er fredag den 13. november 2020. Du kan hente ansøgningsskemaet nedenfor.

Ansøgning RA: Download Word-fil