Foreningen

|04.06.2019

R2P Tracking ApS tilslutter sig listen af associerede medlemmer

Listen over foreningens associerede medlemmer er blevet ét navn længere, eftersom at R2P Tracking ApS netop har tegnet associeret medlemskab. Dansk PersonTransport har nu 20 af slagsen.


I sidste uge bragte Dansk PersonTransport en nyhed om, at Scandiwear ApS var blevet associeret medlem af foreningen. Igen i denne uge glæder det foreningen at kunne overbringe nyheden om tilkomsten af endnu et associeret medlem. Dette sker som følge af, at R2P Tracking netop har tegnet associeret medlemskab og nu udgør nummer 20 af slagsen.

R2P Tracking har en naturlig interesse i branchen og udvikler bl.a. passager informationssystemer, automatisk passagertælling, passagerwifi og flådestyringssystemer til transportbranchen. Derudover har Dansk PersonTransport og R2P Tracking haft et givende samarbejde gennem en længere periode. Derfor peger adm. direktør i Dansk PersonTransport, Michael Nielsen, på, at R2P Trackings associerede medlemskab er en helt naturlig udvikling.

“Jeg ser det associerede medlemskab som en helt naturlig udvikling på det længerevarende og positive forhold, der har været mellem Dansk PersonTransport og R2P. Deres portefølje har et naturligt fit med vores medlemmers interesser, og derfor giver det mening, at vi arbejder tættere sammen i fremtiden. Jeg er sikker på, at det øgede samarbejde vil åbne en række muligheder, både for foreningens medlemmer og for R2P.”