Offentlig kørsel

|21.02.2019

Out of Home Media er nyt associeret medlem

Dansk PersonTransport præsenterer det nyeste skud på stammen, Out of Home Media, som netop er blevet associeret medlem hos foreningen.


Siden Dansk PersonTransport lancerede muligheden for at blive associeret medlem af foreningen, har der været en jævn tilstrømning af medlemmer af denne slags. Foreningen byder nu det 14. associerede medlem, Out of Home Media, velkommen.

Out of Home Media er Danmarks største udbyder af outdoor reklamer og kan tilskrive sig hele 98 % af markedet for busreklamer. Dette gør dem til en ideel tilføjelse til foreningen, grundet deres store interaktion med busbranchen.

Out of Home Media har selv følgende at sige om deres nye associerede medlemsskab:

“Det er et naturligt skridt for Out of Home Media at tegne associeret medlemsskab hos Dansk PersonTransport. Vi har allerede en tæt kontakt til branchens medlemmer og har gennem længere tid haft et godt samarbejde med foreningen om en vejledning om nødudgange i bussserne. Vejledningen gør det lettere for medarbejdere hos os og hos busselskaberne at orientere sig om reglerne, når vi sætter reklamer på busserne. Derudover får vi gennem Dansk PersonTransport en god dialog med Færdselsstyrelsen og politiet om juridiske og sikkerhedsmæssige aspekter ved at montere reklamer på busser,” udtaler Henrik Sørensen, adm. direktør i Out of Home Media.