nyheder fra associerede medlemmer

|05.03.2019

OK: Guldsponsor for festaftenen viser fanen på Persontransport 2019

Dansk PersonTransport afholder foreningens første årsmøde på transportmessen Persontransport 2019. OK er guldsponsor for festaftenen og inviterer medlemmer af foreningen til at kigge forbi deres to boder. Er man medejer af virksomheden, giver OK tilmed penge tilbage.


Dansk PersonTransport har fortsat et stærkt og mangeårigt samarbejde med energiselskabet OK, der også vil være repræsenteret til PersonTransport 2019.

På stand J 7350 byder OK medlemmer af foreningen på toasts, varm kaffe, spændende snakke om sms-tankning, sikre tankkort, digitale løsninger og meget mere. I bushallen på stand H 6620 byder OK bl.a. på en snak om, hvilken retning markedet bevæger sig i og fremtidens brændstoffer.

OK sørger tilmed for gratis billetter til dig og dine kollegaer. Bare brug rabatkoden OK2019, så får du gratis adgang til transportmessen. Dertil kommer, at OK er et andelsselskab, som er ejet af kunderne. Har man et OK medejerskab, giver OK således penge tilbage.

Veludviklet koncept og konkurrencedygtige priser
OK tilbyder et stærkt koncept til transport- og busområdet bl.a. med deres attraktive beliggenhed med mere end 750 service & Truck Diesel stationer. Derudover tilbyder OK konkurrencedygtige priser og rabatter på diesel, AdBlue og SMO og udbyder desuden el og gas udover de traditionelle produkter.

Invitation til stand J 7350.
Invitation til stand H 6220.