Rutekørsel

|01.05.2019

Ørslev Turisttrafik snupper prisen som Årets Busoperatør for andet år i træk

Ørslev Turisttrafik har for andet år i træk formået at levere den højeste passagertilfredshed under Movias trafiknet. Ved prisoverrækkelsen blev der også uddelt priser for Årets Københavnerlinje og Årets S-buslinje.


I vanen tro afholdte Movia den årlige prisoverrækkelse for deres busoperatører d. 30 april 2019. Hædren som Årets Busoperatør 2019 tilfaldt igen i år Ørslev Turisttrafiks garageanlæg i Vordingborg, da selskabet har formået at præstere de højeste tal for passagertilfredshed fordelt over deres fire buslinjer 661R, 664, 669 og 678. Udover æren løb Ørslev Turisttrafik med en præmiesum på hele 100.000 kr. og et maleri af Per Hillo.

Målingen af passagertilfredshed foretages efter Movias kvalitetsindeks, der måler passagerernes tilfredshed på en række områder såsom begrænsning af støj, overholdelse af køreplanen, indeklima og chaufførens service og fremtræden. Kvalitetsindekset er lavet på baggrund af interviews med 30.000 passagerer i busserne i Movias område på Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Dermed er intet overladt til tilfældighederne, hvilket kun gør sejren til en større bedrift for det sydsjællandske selskab.

Der var, som forventeligt, også glæde at spore hos Helle Peitersen, drifschef i Ørslev Turisttrafik, som selv havde følgende at sige til Movias presseafdeling:

“For at vinde sådan en pris kræver det, at man har sat det rette hold sammen af medarbejdere, som er dygtige til at løfte i flok. Det at vi vinder prisen for andet år i træk er et udtryk for en fantastisk holdindsats af Ørslev Turisttrafiks medarbejdere, og jeg er meget stolt af indsatsen”.

Årets Københavnerlinje og Årets S-buslinje
Udover Årets Busoperatør 2019 kårede Movia i samme ombæring Årets Københavnerlinje og Årets S-buslinje.

Prisen som Årets Københavnerlinje gik til busoperatøren Keolis’s garageanlæg på Avedøre Holme, Stamholmen, for kørslen på linje 14. Årets Københavnerlinje gives til den buslinje i hovedstaden, som opnår den højeste kundetilfredshed i Movias kvalitetsindeks. Det er kun linjer, der kører mere end 50.000 timer om året, og som ikke er en S-bus, der kan indgå i bedømmelsen. Med prisen følger 50.000 kr.

Prisen for Årets S-buslinje gik ligeledes til Keolis for kørslen på linje 500S. Denne linje hører også hjemme på Avedøre Holme, men på garageanlægget Industriholmen. Prisen gives til den operatør blandt i alt otte S-buslinjer, som passagererne er mest tilfredse med. Vinderen af prisen modtager 50.000 kr.