13.04.2023

Nyt nummer af Mobilitet er ude nu!

I det nyeste nummer af magasinet Mobilitet kan du komme tættere på Danmarks transportminister Thomas Danielsen, læse om DPT's nye kampagne mod chaufførmangel, gå på opdagelse i det store Transportmesse-tema og meget mere.


Årets anden udgave af Dansk PersonTransports magasin Mobilitet ligger nu klar til læsning i din postkasse eller online.

I dette nummer er der særligt stort fokus på Transportmessen 2023 i Herning, herunder også vores årsmøde og efterfølgende festmiddag. Hvis du endnu ikke er tilmeldt årsmøde, festaften eller overnatning kan du stadig nå det på event@dpt-dk.org 

Du kan også læse vores interview med Transportminister Thomas Danielsen (V), som spår store forandringer på det kollektive transportområde i de kommende år. I samme dur fortæller to transportordfører fra regeringen, Venstres Peter Juel-Jensen og Moderaternes Peter Have, om deres bud på hvordan vi fremtidssikrer sektoren.

Gå heller ikke glip af læsning om Norges interesse for den danske model på taxiområdet, DPT’s nye rekrutteringskampagne, Nostalgihjørnet, medlemsportræt og meget mere.

Læs Mobilitet nr. 2 2023 og tidligere udgaver her.

Modtager du mod forventning ikke magasinet Mobilitet i din postkasse? Eller din virksomhed skiftet adresse i løbet af de sidste to år? Skriv til ewb@dpt-dk.org.