associerede medlemmer

|15.09.2020

Nyt associeret medlem: Carglass

Carglass er det nyeste associerede medlem hos Dansk PersonTransport. Carglass har 15 centralt placerede værksteder og omkr. 100 teknikere, der kører ud til kunden. Opskriften er reparation frem for rudeskift, hvis det er muligt.


Carglass® er et nyt associeret medlem i DanskPersonTransport og har fået et kendt ansigt med i folden – Malene Kock Hansen, som har mange års erfaring i bilrudebranchen og for mange af jer et allerede kendt ansigt. Malene startede oprindeligt i Mobilglas og er nu tilbage, hvor hun startede, eftersom Carglass® købte Mobilglas tilbage i 2008.

Carglass® er verdens største bilrudespecialist med søsterselskaber i 39 lande. På årsbasis betjener Carglass® mere end 18 millioner og udfører heriblandt mere end 10 millioner rudeskift verden over – året rundt.
I Danmark opererer Carglass® dels fra 15 centralt placeret værksteder og dels via godt 100 mobile teknikere, der kører ud til kunderne, hvor det passer kunderne bedst at blive betjent. Alle værksteder og mobile enheder er ejet/ansat af Carglass®. Både reparation og rudeskift kan foregå ude hos kunden.
Årligt betjener Carglass® i Danmark mere end 110.000 kunder – et bredt miks af erhvervs-, forsikrings-, leasing- og privatkunder. Opskriften er enkel – reparation frem for rudeskift og kun rudeskift, når det er nødvendigt.

Carglass® anvender den nyeste viden og ekspertise inden for reparation af stenslag – en metode, der tilgodeser, at ruderne bliver tyndere og mere komplekse, der tilsammen øger risikoen for, at stenslag revner og kræver rudeskift. Carglass® system minimerer risikoen for revnedannelse med et automatiseret system til styring af den påkrævede vekslende vacuum-tryk procedure, der anvendes, når et stenslag repareres.
Til rudeskift anvender Carglass® kun glas, der kommer fra glasfabrikker, der i forvejen er kvalitetsgodkendt af bilfabrikkerne og producerer glas i henhold til OE-standarder. Det er jeres sikkerhed for optimal kvalitet.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad Carglass® kan gøre for jer, så kontakt Malene Kock på mk@carglass.dk eller 2526 9130