06.01.2022

Jobopslag: Ny studentermedarbejder søges

Dansk PersonTransport søger en ny studentermedarbejder, da vores nuværende stopper ved månedens udløb.


Vil du gerne lære mere om, hvordan en erhvervspolitisk organisation arbejder for at påvirke det politiske system og varetager sine medlemmers interesser?

Dansk PersonTransport (DPT) er interesseorganisation for persontransporten på vej, og arbejder for at sikre de bedste rammebetingelser for vores medlemmer. Dette i forbindelse med mange forskellige emner såsom miljø og klima, sikkerhed, rekruttering, økonomi og generel effektivisering.

Som studentermedarbejder i DPT vil du få et arbejdsmiljø med meget personlig frihed, men også med et stort individuelt ansvar. Du vil få rig mulighed for at omsætte dine tilegnede færdigheder fra studiet i praksis og udvikle dine faglige kompetencer i samspillet med dygtige og dedikerede kolleger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at bistå vores fire sektorers arbejde med såvel juridiske, økonomiske, politiske og strategiske problemstillinger samt formidle disse i et sprog, som også vognmændene forstår.

Dine arbejdsopgaver bliver

  • at støtte de sektoransvarlige i forhold til udarbejdelse af analyser og vejledninger,
  • at besvare henvendelser fra medlemmer f.eks. på forskellige lovregler,
  • have ansvaret og overblikket over indkomne høringer og svare på disse,
  • at skrive artikler til foreningens ugentlige nyhedsbrev og SoMe kanaler, der sendes til medlemmer, myndigheder, politikere mm.,
  • at medvirke til at holde medlemsinformation opdateret.

Din profil

Du er sikkert stud.scient.pol., stud.scient.adm., stud.cand.merc., stud.jur. eller lignende. Som person er du ansvarsbevidst, du har en positiv tilgang til dit arbejde, og du er i stand til at holde overblikket over mange forskelligartede opgaver. Derudover er det vigtigt, at du er en holdspillet, da vi går meget op i samarbejde og godt fællesskab. Vi forestiller os ligeledes, at du formulerer dig godt mundtligt såvel som skriftligt, samt at du er pligtopfyldende, grundig og punktlig.

Noget for dig?

Den ugentlige arbejdstid aftales nærmere, men vi regner umiddelbart med, at arbejdstiden vil være ca. 15 timer om ugen. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning. Ansættelsen er naturligvis betalt, og du indgår også i en attraktiv frokostordning samt får de nødvendige arbejdsværktøjer stillet til rådighed.

Send din ansøgning samt CV til info@dpt-dk.org senest 20. januar 2022 mærket ”studentermedarbejder”. Du er også meget velkommen til at ringe til Michael Nielsen på tlf. 3133 6900, hvis du vil høre nærmere om jobbet.

Vi afholder samtaler løbende og informerer på forhånd om, at kun de kandidater, der bliver indkaldt til samtale, vil høre fra os.

Dansk PersonTransport
Nørre Farimagsgade 11, 3. tv, DK-1364 København K
+45 7022 7099
info@dpt-dk.org
www.danskpersontransport.dk