Offentlig kørsel

|13.04.2018

Ny forsikringsaftale på plads

Danske Busvognmænd har indgået en ny forsikringsaftale med Söderberg & Partners.


Forsikringssamarbejdet der er lavet eksklusivt for Danske Busvognmænds medlemmer kommer nu over i en ny aftale med Söderberg & Partners.

John Bergholdt, landsformand i Danske Busvognmænd, udtaler: ”Vi har i hovedbestyrelsen taget beslutningen om at blive mæglerbetjent for at sikre, vi har en aftale, der altid garanterer medlemmerne den bedste forsikringsløsning. Vi har kørt utallige simulationer for busvognmænd for at sikre, denne løsning er den bedste. Jeg kan klart sige, at den potentielle besparelse ved at skifte er stor – og udover en større samlet præmiebesparelse er forsikringerne udvidet med nye dækninger specielt til busvognmænd.”

Söderberg & Partners var tilstede på Danske Busvognmænds årsmøde, hvor de fremmødte medlemmer kunne aftale møde for at få et konkret tilbud. Ved redaktionens deadline havde over 50 medlemmer af Danske Busvognmænd valgt at benytte sig af muligheden for at skifte til den nye forsikringsaftale og dermed få gavn af de meget attraktive vilkår den nye aftale tilbyder.

Direktør af Danske Busvognmænd Michael Nielsen, udtaler: ”Vi har set en god medlemsinteresse for det nye forsikringstilbud.  Når jeg ser hvad de medlemmer der allerede har valgt at skifte, kan vinde ved dette, er jeg nu endnu mere overbevist om at vi kan forvente en meget stor tilslutning til dette for medlemmerne nye attraktive forsikringstilbud.”

Læs mere om medlemsfordelene her.