24.08.2018

Ny forsikringsaftale er kommet godt fra land

Forsikringsarbejdet mellem Danske Busvognmænd og Söderberg & Partners har nu været en kendsgerning i flere måneder. Mange medlemmer har trods aftalens korte levetid allerede tilsluttet sig aftalen og gjort sig en række erfaringer. Vi har taget en snak med Torben Folmann, direktør i Folmann Busser, om hans oplevelse af den nye aftale indtil videre.


Flere medlemmer er blevet tilknyttet det nye forsikringssamarbejde mellem Danske Busvognmænd og Söderberg & Partners, og har i den forbindelse gjort sig en række erfaringer om kvaliteten af den nye aftale. Hos Folmann Busser, som ikke førhen havde stiftet bekendtskab med forsikringsmæglerkonceptet, bliver den nye forsikringsaftale omtalt i særdeles positive toner: “Da jeg overtog virksomheden i sin tid, var forsikringsaftalen baseret på tradition. Vi havde altid haft Tryg Forsikring, indtil en dag hvor Pelle Jensen [partner i Söderberg & Partners, red.] møder op og fortæller om den nye forsikringsaftale med Danske Busvognmænd. Han var meget tiltalende, hurtig og effektiv og jeg må bare sige, at alt hvad han sagde, har holdt til punkt og prikke,” lyder det fra Torben Folmann, direktør i Folmann Busser.

Forsikringen har bevist sit værd ved skadesbehandling
Tidligere på året var Folmann Busser involveret i en trafikulykke, hvilket medførte, at forsikringsaftalen med Söderberg & Partners for alvor måtte tages i brug ved en konkret skadesbehandling. På trods af ulykkens ubehagelige karakter, beskrives oplevelsen med forsikringsmæglervirksomheden og det tilknyttede forsikringsselskab Protector som meget positiv af Torben:

“Jeg havde lidt skepsis til, om aftalen nu også levede op til indholdet i praksis, fordi den er betydelig bedre, end den vi havde før. Heldigvis beviste denne sag, at aftalen levede op til det lovede. Söderberg & Partners og forsikringsselskabet Protector håndterede det hele dybt professionelt og Söderberg & Partners har været meget hurtigt handlende som sparringspartner og mellemled til forsikringsselskabet. Derudover har det spillet en stor rolle, at man får tildelt en kontaktperson, som er let tilgængelig både på telefon og mail igennem hele forløbet. Er kontaktpersonen f.eks. på ferie, bliver mails hurtigt videresendt og håndteret af en anden medarbejder. På den måde bliver ens sag ikke syltet, og man slipper for at afvente, at den rette person er tilstede.”

Sådan får du mere at vide
I efteråret 2018 vil Söderberg & Partners kontakte de medlemmer af Danske Busvognmænd, der ikke allerede er indtrådt i den nye forsikringsaftale og tilbyde en gennemgang af de muligheder, som kan opnås. Medlemmerne i Danske Busvognmænd er velkomne til at rette henvendelse allerede nu, hvis de ønsker en gennemgang eller har brug for hjælp til en sag m.m. Husk også at tjekke opsigelsesbetingelserne hos dit nuværende forsikringsselskab, hvis du er interesseret i at skifte.

For henvendelser vedrørende Jylland og Fyn kan Pelle Jensen kontaktes på tlf. 9244 1100 eller på mail pelle.jensen@soderbergpartners.dk. Henvendelser vedrørende København og Sjælland kan rettes til Niels Paaske enten på tlf. 9244 1101 eller på mail niels.paaske@soderbergpartners.dk.