08.08.2023

Mulighed for støtte til digital omstilling gennem SMV:Digital

Der åbnes snart for efterårets puljer hos SMV:Digital, hvor virksomheder kan få hjælp til digital omstilling af virksomheden, styrke online salg, investere i ny teknologi eller udvikle egne digitale kompetencer.


SMV:Digital hjælper danske virksomheder med den digitale omstilling og åbner løbende for at virksomheder kan søge om støtte.

Fra den 15. august vil det være muligt at søge om tilskud på 50.000 kr. til privat rådgivning eller 250.000 kr. til investering i IT og teknologi.

Pulje 1: Investerings- og rådgivningsstøtte på op til 250.000 kr.

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds produktivitet eller eksport gennem anvendelse af digitale systemer, automatisering eller e-handel? Nu kan du søge om et tilskud på op til 250.000 kr. til investering i teknologi og IT (op til 200.000 kr.) og tilhørende rådgivning (50.000kr.).

Du kan læse mere om puljen og ansøge her

Pulje 2: Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr.

Drømmer du om overblik og simple arbejdsgange i din virksomhed? Eller ønsker du at imødekomme nye forventninger fra kunder eller noget helt tredje? Her kan du søge om et tilskud på 50.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe dig med at afklare behov i din virksomhed, beskrive digitale løsninger på markedet og rådgive dig vedrørende implementering indenfor lige netop det område, som er relevant for dig.

Du kan læse mere om puljen og ansøge her.