09.11.2023

Mobilitet 05 ude nu!

Fokus på de unge i den offentlig transport. Faxe Kommunes fleksible busordning skaber personlig og tilgængelig transport. Grøn turisme og taxiers rolle for tryghed i nattelivet. Læs om alt det og meget mere i Dansk PersonTransports medlemsmagasin, Mobilitet 05.


I denne udgave sætter vi fokus på de unges potentiale til at revitalisere den kollektive transport. Du kan blandt andet læse om, hvordan børn og unge i fremtiden skal komme til at holde lige så meget af de fælles transportformer, som deres forældre har gjort.

Du kan også læse om en ny, fleksibel busordning i Faxe Kommune, der lader borgerne bestille busser efter behov. En service, der bidrager til at gøre offentlig transport mere personlig og tilgængelig for alle.

Men busserne skal ikke bare være fleksible – de skal også være grønne. I Mobilitet 05 dykker vi derfor ned i den grønne turisme, og hvordan busrejser kan gøre en konkret forskel i den grønne omstilling, hvor bæredygtighed fylder mere og mere for forbrugere – også når de skal ud at rejse.

Vi tager også et kig på, hvordan taxitjenester bidrager til øget tryghed i nattelivet, hvilket er helt afgørende for byens miljø.

Alt det og meget mere kan du læse om i Mobilitet 05 her:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab