Offentlig kørsel

|19.11.2019

Ændringer i Flex fra Midttrafik

Midttrafik giver ekstra tid til afhentning og afsætninger og indfører ændringer for kontantbetaling.


Midttrafik har gennemført en analyse af servicetiderne på afhentninger og afleveringer og har på den baggrund besluttet, at hæve servicetiderne på samtlige specialadresser, herunder sygehusafdelinger, Flexbus stoppesteder og Flextur knudepunkter. Ændringen er slå igennem med det samme på ture der er booket fra 15. november, som er datoen, hvor Midttrafik sendte ændringerne ud til samtlige leverandører med hjemzone i Region Midtjylland.

Ændret serviceniveau for kontantbetaling
Med virkning fra 1. december 2019 udvider Midttrafik serviceniveauet, så kunder der betaler kontakt, kan få penge tilbage, på op til nærmeste 100 kr. Midttrafik ønsker med denne information, alene at gøre opmærksom på, at behovet for byttepenge fra 1. december 2019 vil stige. Kravet til byttepenge er beskrevet i kontrakten.

Det er chaufførerne eller entreprenørens eget ansvar at opkræve denne egenbetaling. Hvis kunden ikke kan betale, kontaktes udbyder. Chaufføren skal til enhver tid have 100 kr. i byttepenge.

På baggrund af det nye serviceniveau vil Midttrafiks informationsmateriale omkring Flextur, Flexbus og Handicapkørsel fra 1. december 2019 være ugyldig og Midttrafik skal derfor opfordre til, at brochurer der ligger hos leverandører og i vogne bliver fjernet.

Som erstatning for det nuværende informationsmateriale, udarbejdes der i stedet et visitkort, med henvisning til Midttrafiks hjemmeside, som i stedet kan udleveres til kunderne.