flextrafik

|12.10.2020

Midttrafik mangler flexvogne

Flextrafik i Region Midtjylland mangler vogne på spidstidspunkter på grund af coronakrisen. Opfordrer til tilmelding af ekstra vogne eller udvidelse af åbningstiden for tilmeldte.


Coronakrisen og de medfølgende restriktioner gør, at det er begrænset, hvor mange passagerer en chauffør kan have i vognen ved samkørsel. Der planlægges to kunder i en lille vogn og tre kunder i liftvogne. Da antallet af ture ligger på 87 % i forhold til kørselsmængden før corona, er udfordringen, at når der er færre kunder i vognene, er der behov flere vogne til at udføre kørsel. Midttrafik opfordrer derfor til, at de leverandører, der har mulighed for det, tilmelder flere vogne eller udvider åbningstiden for de vogne, der er tilmeldt – eventuelt i toholds-skift – fra mandag 19. oktober 2020.

Tidspunkter, hvor Midttrafik mangler vogne: Om morgenen på hverdage mellem kl. 06.30-09.00. Om eftermiddagen på hverdage mellem kl. 14.00-18.00. I weekenderne, hvor hospitalerne for tiden tager ekstra patienter ind. Om natten i byer med et sygehus.
Områder, hvor Midttrafik mangler vogne: I Randers og særlig nord for Randers. Aarhus, Horsens, Hedensted samt i øvrige byer med et sygehus.

Tilmeldingen af ekstra vogne eller udvidelse af åbningstiden kan ske via vognmandsportelen eller ved at kontakte Midttrafik på planet@midttrafik.dk