flextrafik

|05.11.2020

Midttrafik justerer pga. smittetryk

På grund af smittetrykket har Midttrafik besluttet at stoppe med at planlægge kørsel på bilernes forsæde i flextrafikken og at udskyde kurser for chauffører.


Midttrafik har meddelt alle leverandører med hjemsted i Midtjylland, at de stopper med at planlægge kørsel på bilernes forsæde, medmindre der er tale om patienter, der på baggrund af en lægefaglig vurdering, skal sidde på forsædet. Det gøres for at skabe større tryghed for kunder og chauffører.
Kunder, der har behov for at sidde på forsæde, bliver ved bestilling af kørsel, bedt af Midttrafik om at kontakte den myndighed, der har visiteret dem med henblik på omvisitering.
I den forbindelse opfordrer Midttrafik alle leverandører til at printe et skilt, der skal placeres på forsædet, der opfordrer passagerne til at benytte bagsæderne. Skiltet findes her

Kurser udskydes
Igen på grund af smittetrykket vurderer Midttrafik, at det ikke er hensigtsmæssigt at afholde de planlagte Fly High-kurser op igen i foråret. Da der ikke er noget, der tyder på, at smittetrykket vil falde nok i løbet af vinteren til, at det vil være forsvarligt at samle chaufførerne i undervisningslokaler.
De fortsatte restriktioner medfører også, at Midttrafik løbende er i dialog med vognmændene om f.eks. personalemangel og antal vogne. Målet er at i samarbejde med flextrafik-vognmændene at skabe så sikre og trygge og forhold for alle som muligt og overholde retningslinjerne.

Tak for indsatsen-chokolade
Midttrafik sender chokolade i gaveposer i den kommende til vognmændene som en hilsen til dem og deres chauffører. Det er en tak for indsatsen med at transportere kunderne trygt og sikkert under coronakrisens udfordringer.