14.03.2019

MAN: Invitation til workshop og stimulation

MAN Transport Solutions: Simulation af omstillingen fra diesel til el på en københavnsk bybuslinje.


Kære samarbejdspartner, 

Hos MAN ligger omstillingen fra bybusdrift på diesel til en omstilling på 100% el drift os meget på sinde. Heldigvis kan MAN Transport Solutions hjælpe! 

MAN Transport Solutions er en helt særlig afdeling, som har til formål at rådgive og vejlede kunder, operatører, Trafikselskaber og kommunale indkøbere, beskæftiget inden for bybusdrift og vedligeholdelse. 

Vi vil derfor gerne invitere dig og dine kolleger til en kort og uformel workshop på ca. 1 times varighed. Her vil vi gennem en simulation vise, hvordan MAN forestiller sig paradigmeskiftet ”fra diesel til el” gennemført. 

Casen tager udgangspunkt i omstillingen af en københavnsk buslinje – og simulationen viser hvilke analyser og planlægningsprocesser, der tages i betragtning, når en omstilling af denne størrelse skal gennemføres. 

Vi gennemfører hver workshop med én times mellemrum – og vi starter kl. 10:00 og slutter kl. 15:00. 

Dato: Fredag den 22 marts 2019 

Tid: Fra kl. 10:00 til kl. 15:00 

Sted: Transport 2019, Messecenter Herning, Busmessen Hal H – på MAN bus´ messestand

Workshoppen gennemføres på engelsk af Tim Honschopp, MAN Transport Solutions 

Vi ser frem til at modtage din tilmelding til ovenstående arrangement. Skriv til jesper.mathiesen@man.eu og angiv firma/kommune/trafikselskab, det ønskede tidspunkt (mellem 10:00 og 15:00) samt forventet antal deltagere. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe direkte til Jesper på telefon 21611767. 

Vi glæder os til at høre fra dig – og håber at vi ses i Herning – på Transport 2019! 

Med venlig hilsen 

MAN Truck & Bus Danmark A/S 

Læs invitation i PDF.