Coronavirus

|17.03.2020

Kontakt jeres bank og/eller leasingselskab for at høre, om de kan hjælpe

I kølvandet på regeringens tiltag for at hjælpe de små og mellemstore virksomheder har flere banker og leasingselskaber meldt tiltag ud. Kontakt din bank eller leasingselskab, og hør om mulighederne for dig


Danske Bank, Nordfyns Finans og Nordea har de små og mellemstore virksomheder i tankerne i deres tiltag for at hjælpe erhvervskunder gennem coronakrisen. Dansk PersonTransport har henvendt sig til alle leasingselskaber for at søge deres hjælp til medlemmerne, og heldigvis har mange reageret. Vi ser nu konkrete tiltag og forventer, at alle melder ud snarest.

Danske Bank: Mindre virksomheder med indskud under 500.000 kr. fritages for at betale negative renter resten af året, samtidigt med de også tilbydes tre måneders ventetid på træk af kreditkort.
Derudover kan de få en forhøjet kassekredit og udvidelse af låneramme, hvilket også gælder leasingkontrakter i Danske Banks leasingselskab Nordania.

Nordea: De små og mellemstore virksomheder vil få en afdragsfri periode på tre måneder, hvis behovet er der, og meddeler, at de også er parate til at hjælpe med ”andre former for lempelser”. Herudover tilbyder de en afdragsfri periode på op til seks måneder på realkreditlån til både privat- og erhvervskunder.

Nordfyns Finans: Åbner for muligheden for at lave nul ydelser de næste 2 måneder og tillægge dette eksisterende aftaler for at afbøde likviditetsmanglen som følge af den nuværende situation.

Dansk PersonTransport opfordrer derfor alle medlemmer til at kontakte deres bank og leasingselskab og høre, hvad mulighederne er for præcis dem.