21.09.2023

Kom med til transportjobmesse hos AMU JUUL i Roskilde

AMU JUUL holder transportjobmesse, og du er inviteret. Arrangementet løber af stablen den 27. september 2023 i tidsrummet 10:00-12:00 på AMU JUUL's Uddannelsescenter, Abildgårdsvej 14, 4000 Roskilde. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig


Når AMU JUUL igen holder transportjobmesse, kan du se frem til at møde et stort udvalg af forskellige transportfirmaer indenfor bl.a. Turistbus, Rutebus, Flextransport, Liggende Sygetransport.

Der vil, over en kop kaffe og gratis morgenmad, være rig mulighed for at tale med repræsentanter for transportfirmaerne og høre mere om arbejdstider, udkørselssteder, krav og hvad du ellers finder interessant.

Dit nye job i transportbranchen

Er du ledig og på jagt efter et nyt arbejde? Går du og overvejer et karriereskift? Så tag dit CV med under armen, og tag en snak med transportfirmaernes repræsentanter, som vil være til stede under hele jobmessen. Samtidig kan du med fordel også tale med AMU JUUL’s repræsentanter, hvis du har spørgsmål til de forskellige uddannelser og kurser, som udbydes.

Adresse: Abildgårdsvej 14, 4000 Roskilde

Dato: 27. september 2023

Tid: 10:00-12:00

Læs mere om AMU JUUL

AMU JUUL er en af Danmarks største og ældste uddannelsesinstitutioner inden for ledelse, transport-, redder- og lager/logistik-uddannelser Hvis du vil have mere information om AMU JUUL, kan du besøge deres hjemmeside her.

www.transportjobmesse.dk kan du finde en liste over alle AMU JUUL kurser.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning, står AMU JUUL’s eksperter klar til at hjælpe dig på info@amujuul.dk eller på telefon 39391111 eller via chat på amujuul.dk.