kurser

|24.03.2020

Karantæne: Opkvalificer medarbejdere samtidigt med løntabsgodtgørelse

Du kan tage relevante kurser som fjernundervisning med fuld VEU-godtgørelse hos vores associerede medlem Dekra


Mange har måttet sende medarbejdere hjem under coronakrisen. Vores associerede medlem Dekra tilbyder relevante kurser som fjernundervisning. Kurserne er fuldt VEU-berettigede, så hvis I selv eller nogle af jeres medarbejdere har mindre at lave for tiden, så overvej muligheden for at tage relevante kurser, der øger kompetencer, samtidig med at I kan få løntabsgodtgørelse.

I kan finde de kurser, der er til rådighed som fjernundervisning ved at gå ind på www.dekra.dk/online-kurser eller ved at ringe til på 70 60 65 00 for en uforpligtende snak om mulighederne.

Man kan blandt andet tage:
– BAB 1 og 2-kurser
– kurser i køre-hviletid
– kurser inden for samarbejde og ledelse.

Flere busvognmænd, taxavognmænd og flextrafikselskaber har meldt medarbejdere til allerede og de første kurser er blevet kørt. Deltagernes tilbagemeldinger har været meget positive.
Allan Mortensen, der deltog i det første Køre- Hviletidskursus sige blandt andet: ”Det er om at gribe de muligheder for dygtiggørelse, der er. For mig fungerer fjernundervisning rigtig godt. Der er ingen uro i klassen, og jeg kan se og høre underviseren tydeligt. Jeg tror faktisk, at min indlæring er større ved fjernundervisning end normal undervisning,”