nyheder fra associerede medlemmer

|09.05.2019

Jyske Finans: Lås din næste finansiering fast nu med støtte fra EIB

Jyske Finans tilbyder at fastlåse renten på aftale finansieringer i op til 12 mdr. frem – pt. uden gebyr eller pristillæg.


De variable rentesatser har længe været historisk lave, hvilket har givet vores kunder nogle attraktive finansieringer på rute- og turistbusser.

De faste renter har typisk ligget 0,5 – 1% højere end de variable satser afhængig af, hvilken løbetid der vælges. Dette billede er dog ændret i øjeblikket: Lige nu ligger pristillægget på en fast rente over 5 år i niveauet 0,25%, mens en fast finansiering over 8 år er nede i et pristillæg på 0,5%.

Aftal finansieringen nu og lås renten
Leveringstiden på en ny bus er lang, så fra man aftaler finansieringen, til bussen leveres og finansieringen etableres, kan der gå nogle måneder, hvor renteniveauet kan ændre sig. For at undgå denne usikkerhed, kan Jyske Finans tilbyde at fastlåse renten på aftalte finansieringer i op til 12 mdr. frem –  p.t. uden gebyr eller pristillæg. Du kan således udnytte det favorable renteniveau til både aktuelle og kommende investeringer.

Jyske Finans kan samtidigt tilbyde attraktiv funding af busmateriel i samarbejde med Den europæiske Investeringsbank (EIB). Denne funding giver en rentefordel på 0,25%. Kombineres denne funding med det nuværende lave fast renteniveau, opnår man en fast rente stort set på niveau med den variable. Hvis man ikke ønsker budgetsikkerheden i den faste rente, eller er afdækket via kontraktskørsel, kan EIB-midlerne anvendes til at finansiere busserne til en ekstraordinær lav variabel rente.

Vil du vide mere?
Kontakt Jyske Finans A/S – Michael Jensen tlf. nr. 8989 5117 – Jens Navntoft tlf. nr. 8989 5017.