Taxikørsel

|28.08.2019

Juelsminde Bilen tilslutter sig Dantaxi

Alt taxikørsel i Hedensted Kommune samles nu under Dantaxi-navnet.


Juelsminde Bilen indtræder i et samarbejde med Dantaxi som en selvstændig enhed, hvor mange af funktionerne, herunder telefonbetjeningen, gradvis flyttes til Dantaxis kundecenter i Aalborg. Da Dantaxi også samarbejder med Hedensted Kommunes andet taxiselskab, Hoegs-biler, betyder aftalen med Juelsminde Bilen, at al taxikørsel i kommunen nu samles under Dantaxi-navnet.

Ifølge Jørgen Gosvig, som er ejer af Juelsminde Bilen, skyldes den nye konstellation de vanskelige kår, som eksisterer, når man driver forretning som mindre taxivognmand.

”Det, at Juelsminde Bilen nu er en del af noget større, gør det lidt lettere at varetage det krævende job som taxavognmand. At være mindre taxavognmand i dag uden at have et større kørselskontor i ryggen betyder, at man skal stå til rådighed nærmest 24 timer i døgnet og fridage er sjældne. Jeg ser mange muligheder i denne aftale, hvor jeg kan fortsætte med at betjene mine kunder, bevare vores gode ry i lokalområdet og samtidig kunne holde fri engang imellem.”

Samarbejdet gavner både kunderne, miljøet og taxiførerne
Direktør for Dantaxi Jylland, John Vanggaard, udtrykker også sin tilfredshed med den indgåede aftale og peger i samme ombæring på, at fordelene er mangfoldige.

”Vi deler en positiv vision om at styrke taxierhvervet, og jeg glæder mig derfor til at byde Juelsminde Bilen velkommen i Dantaxi. Med samarbejdet indgår taxierne i kommunen i et stort fælles taxi-kørselsområde, hvor taxivognmændene, i byerne og på landet, samarbejder om at udnytte vores  fælles kapacitet. Det er til gavn for kunderne, miljøet og for taxiførerne.”

Ingen stor omvæltning for kunderne
Aftalen mellem Dantaxi og Juelsminde Bilen indbefatter, at Juelsminde Bilen bevarer deres nuværende telefonnummer, der kobles til Dantaxis landsdækkende bestillings-app. Derudover vil det tilmed være muligt at få tilsendt en taxi fra Juelsminde Bilen, hvis man ringer på Dantaxis hovednummer.

Dermed skal Juelsminde Bilens eksisterende kunder ikke gennemgå nogen stor omvæltning, men får derimod ekstra muligheder for at tilkalde en af selskabets vogne. Dertil kommer, at taxien nu kan bestilles med fast pris i stedet for taxameter, og kunden kan følge med på telefonen, hvornår taxien ankommer til adressen.

Juelsminde Bilen råder i alt over 5 taxitilladelser, hvoraf de første vogne allerede er monteret med nyt taxameter samt Dantaxis navn og logo.