Job

|06.12.2021

Jobopslag: Konsulent til kollektiv bustrafik

Dansk PersonTransport søger konsulent til kollektiv bustrafik.


Jobopslag: Konsulent til kollektiv bustrafik

Den kollektive bustrafik er godt i gang med omstilling til bæredygtig og klimaneutral drift. Cirka hver femte bus i den kollektive er elektrisk i 2022 og lige så mange kører på andre fossilfrie brændstoffer.  Det giver de cirka 300 millioner passagerer, der hvert år stiger på busserne et pålideligt og klimavenligt transportvalg.

I Dansk PersonTransport mener vi alligevel, at busserne har et endnu større potentiale i forhold til både bæredygtighed, lokal og regional mobilitet og udvikling samt passagervækst, og vi søger en alsidig og tværfaglig konsulent, der skal hjælpe med at få det til at ske.

Om jobbet

Som konsulent skal du være med til at synliggøre den kollektive bustrafik og få den øverst på dagsordenen (nationalt og lokalt), gennemføre undersøgelser og analyser der styrker vores vidensgrundlag samt udvikle og styre projekter i tæt samarbejde med vore medlemsvirksomheder og vore mange samarbejdspartnere.

 

Om dig

Du har en stor interesse i samfundsforhold, klimaudfordringen, transport og infrastruktur og måske for forretningsudvikling og virksomhedsdrift. Du har en videregående uddannelse indenfor f.eks. samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab eller transport og en god værktøjskasse der dækker:

  • Analyse i bred forstand. Du er god til at bruge tal, statistik data og tendenser som grundlag for dit arbejde med komplekse problemstillinger.
  • Skriftlig og mundtlig kommunikation. Du kan sammenfatte din viden og konklusioner i et korrekt og præcist sprog i notater, beslutningsoplæg, mindre rapporter m.m..
  • Selvstændigt arbejde og ansvar, men indgår også let i samarbejde med andre og danner nemt nye relationer.
  • IT, herunder gerne databehandling og analyse.

Du er nyuddannet eller har nogle års erfaring.

 

Vi tilbyder

Jobbet som konsulent hos DPT giver dig:

 

  • En chance for at komme helt tæt på en sektor, der er vigtig for mange danskeres hverdag og har stor politisk bevågenhed, både lokalt og nationalt.
  • En arbejdsplads med højt til loftet, indflydelse på egne arbejdsopgaver, stor frihed under ansvar og kort vej fra tanke til handling.
  • Et udadvendt og fleksibelt job.

 

Vil du vide mere?

 

Kontakt sektorchef Lasse Repsholt på lre@dpt-dk.org eller +45 2047 8003.

 

Praktisk

Det daglige arbejdssted er Dansk PersonTransport, der har kontor i København K.

Ansøgningsfristen er 22. december 2021.

Ansøgning inkl. CV sendes til info@dpt-dk.org

 

Om Dansk PersonTransport

Dansk PersonTransport er den faglige brancheorganisation for persontransportsektoren i Danmark. Vi repræsenterer alle former for persontransport på vej: bus, taxi, flextrafik med videre.

Vores medlemskreds omfatter blandt andre busoperatørerne i den kollektive bustrafik, der med cirka 3.600 busser og cirka 7.000 medarbejdere betjener Danmark med kollektiv bustrafik i tæt samarbejde med trafikselskaberne.