24.08.2023

Inspirationsweekend for busvognmænd på Ærø Hotel

Ærø Hotel inviterer endnu engang til inspirationsweekend for busvognmænd i weekenden fra fredag den 27. oktober til søndag den 29. oktober 2023.


Ærø Hotel har de seneste år haft stor fokus på at tiltrække flere busgrupper til hotellet. Hvor de for 9 år siden havde 10-12 busgrupper årligt, har de i dag mere end 120 busgrupper årligt, ligesom de i dag oplever, at busgrupper fra Sverige og Tyskland lægger vejen forbi hotellet.

 

Den store stigning i antallet af busgrupper skyldes en tæt dialog med de danske busvognmænd, som er centreret omkring den årlige inspirationsweekend, hvor både hotellet og Ærø præsenteres for busvognmænd fra hele landet, samtidig med, at der er plads til brancherelateret og aktuelt indhold, socialt samvær mellem kollegaerne og god stemning.

 

Dansk PersonTransport deltager igen i år i inspirationsweekenden, og vi gælder os meget til en spændene weekend med de danske busvognmænd.

 

Weekenden afholdes for busvognmænd samt beslutningstagere fra busrejsebranchen, og det er gratis at deltage.

 

Hvis du er interesseret i at deltage i inspirationsweekenden, eller hvis du ønsker at høre mere om den, så kontakt Ærø Hotels General Manager, Nick Brammer på NB@aeroehotel.dk.