Taxikørsel

|24.01.2018

Hvad betyder den nye taxilov for dig?

Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen har lanceret en ny hjemmeside taxilov.dk, hvor du kan få råd og vejledning til den nye taxilov.


Taxiloven omfatter al erhvervsmæssig persontransport i bil til under 8 passagerer, det vil sige taxikørsel, limousinekørsel og kørsel for offentlige myndigheder. Men hvad betyder loven helt præcist for dig? Det kan være svært at overskue i alle detaljer. Men der er god hjælp at hente på den nye hjemmeside taxilov.dk, som Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har oprettet. ”Vi synes, at det er en rigtig god og overskuelig side, der vejleder alle ud i reglerne om ny lovgivning, herunder vigtige datoer for, hvornår man kan søge om tilladelse til erhvervsmæssig personbefordring”, fortæller direktør Trine Wollenberg, Dansk Taxi Råd.

På hjemmesiden kan du bl.a. få et overblik over ansøgningsfrister og datoer for lodtrækning om tilladelser til erhvervsmæssig personbefordring i 2018. Overblikket finder du under fanebladet ”Du vil være vognmand”. Du kan også finde vejledninger i fornyelse af førerkort, ombytning af taxitilladelser samt oprettelse af kørselskontor.

Link: http://taxilov.dk/