årsmøde

|21.08.2020

Husk at melde dig til DPT’s årsmøde

Dansk PersonTransports årsmøde ligger i skyggen af coronaepidemien og er derfor kortere i år og uden udstilling. Samtidigt vil der blive taget forholdsregler efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer for at undgå mulig smitte. Derfor er der stadig rig lejlighed til at pleje de sociale relationer og høre det seneste nye fra branchen, så husk at melde dig til


Dansk PersonTransport holder årsmøde 12. – 13. september 2020 på Hotel Marienlyst i Helsingør. Som medlem af Dansk PersonTransport har du modtaget en mail med en invitation, hvor du også kan melde dig til.

Årsmødet bliver en mini-udgave af det oprindeligt planlagte og uden udstilling ligesom hele arrangementet bliver kortere. Der vil naturligvis stadig være rig mulighed for at pleje de sociale relationer og høre fra DPT og andre om året, der er gået. Og fordi året, der er gået, har været hårdt i coronaens tegn, har hovedbestyrelsen valgt at dække størstedelen af de tilmeldtes udgifter, så prisen for at deltage i hele arrangementet er 500 kr. pr. person inkl. overnatning og festaften.

Coronaen gør også, at der vil blive taget mange forholdsregler fra DPT og Marienlysts side for at undgå smittespredning. Der vil blive sørget for afstand, og håndsprit vil blive stillet til rådighed. Ledsagerturen ændres fra saunagus til noget andet af hensyn til corona. Det er endnu ikke fastlagt, men bliver formentlig et besøg til Kronborg.

Vi håber meget at se dig til vores årsmøde, så husk at melde dig til!