Taxikørsel

|06.09.2019

Hjælp Østjyllands Politi i kampen mod pirattaxier i Aarhus Festuge

Østjyllands Politi opfordrer taxibranchen til at kontakte dem, hvis man oplever nogle mistænkelige episoder med privatbiler, der ser ud til at køre pirattaxi i Aarhus Festuge.


De fleste borgere forbinder Aarhus Festuge, der i år løber fra 30. august til 8. september, med fest og farver. Desværre giver festugen også anledning til, at flere privatbiler forsøger at udføre ulovlig taxikørsel.

Østjyllands Politi er opmærksomme på problemet og har derfor opfordret taxibranchen til at give politiet et kald på tlf. 114, hvis man støder på nogle mistænkelige forhold, der giver anledning til at mistænke pirattaxikørsel. Det kan f.eks. være, hvis man ser en privatbil, der forsøger at praje passagerer på gaden. Politiet vil lytte til nærmere oplysninger om episoden og derefter forsøge at rykke på dem hurtigt.

Det glæder Dansk PersonTransport, at Østjyllands Politi ser ud til at tage opgaven alvorligt. Dansk PersonTransport opfordrer derfor også medlemmer af foreningen til at være særligt opmærksomme og melde det til Østjyllands Politi, hvis man støder på mistænkelige forhold i løbet af resten af festugen.