RA's støttefond

|08.12.2020

Historien fortæller os noget

RA's Støttefonds største legatsmodtagere var i november i år Danmarks Busmuseum og Sporvejsmuseet Skoldenæsholm. DPT opfordrer alle til at besøge museerne, når det igen er muligt, for at lære mere om udviklingerne og ideerne inden for den kollektive bustrafik gennem tiden.


Vi kan lære af historien. Det gælder også i den kollektive bustrafik. I Danmark er der to organisationer, der på særlig imponerende vis værner om og genfortæller den danske bushistorie:

De to museer var derfor de største legatmodtagere fra RA’s Støttefond, da årets uddelinger fandt sted i slutningen af november.

Vi ser tilbage for at se frem. Bushistorien minder os om, hvilken idérigdom og initiativ der har drevet branchens aktører gennem tiden. Både i forhold til teknik og drift og i forhold til kommercielle og kundevendte tiltag. Det tætte samarbejde mellem private og offentlige aktører er selvfølgelig også et kendetegn, der har stor betydning den dag i dag. Historien fortæller os noget … faktisk meget.

Vi vil opfordre alle til at besøge og støtte aktiviteterne på de to museer, når de åbner dørene igen i 2021. Uanset om du er interesseret i transport, samfund, politik eller teknik, vil du få en stor oplevelse med hjem.

RA’s Støttefond har i 2020 foretaget uddelinger for over 250.000 DKK. Som vognmand kan du blandt andet søge fonden om tilskud og midler til uddannelse og efteruddannelse af dig selv eller dine medarbejdere på ledelsesniveau.

Læs mere på www.rafonden.dk