02.02.2023

Fynbus ansætter ny direktør

Den 1. marts tiltræder Rasmus Bach Mandø stillingen som direktør for Fynbus og overtager dermed styringen af trafikselskabet efter Carsten Hyldborg, som gik på pension i december.


FynBus’ bestyrelse har valgt at følge indstillingen fra et enigt ansættelsesudvalg, og tilbyde Rasmus Bach Mandø stillingen som ny direktør for FynBus. Det skriver Fynbus på deres hjemmeside. Dermed får FynBus en ny direktør med god erfaring fra og med den kollektive trafik.

”Vi er rigtig glade for at ansætte en ny direktør, som vi fra første dag er sikre på, kan bestride det vigtige job som kollektiv trafiks førstemand på Fyn og Langeland”, fortæller bestyrelsesformand Morten Andersen, og fortsætter: ”Med Rasmus i spidsen for vores dygtige organisation, har vi sat et godt hold til at forsætte arbejdet med at styrke og udvikle FynBus”.

Rasmus Bach Mandø, kommer fra en stilling som stabschef for Klima- og Miljøforvaltningen i Odense Kommune. Rasmus Bach Mandø har igennem flere år haft ansvaret for den overordnede mobilitetsplanlægning i Odense Kommune, og dermed også for den kollektive trafik. Det er derfor en gammel kending af FynBus, der nu sætter sig i direktørstolen, og som allerede er helt bekendt med de aktuelle problemstillinger i den kollektive trafik:

“Jeg ser frem til at fortsætte mit arbejde med mobilitet og kollektiv trafik. Det er en meningsfuld og samfundsvigtig opgave. Jeg kender FynBus rigtig godt og glæder mig til, sammen med dygtige kollegaer, at tage fat i udfordringerne og mulighederne i den kollektive trafik på Fyn og Langeland. Det er helt sikkert en spændende og udfordrende opgave, som kun kan lykkes ved tæt og godt samarbejde med kommuner og region.

Rasmus Bach Mandø tiltræder stillingen som direktør onsdag den 1. marts 2023.