Coronavirus

|28.09.2020

Frist på hjælpepakke til faste omkostninger

Hjælpepakken til faste omkostninger til virksomheder, der har oplevet nedgang på grund af corona-restriktioner – den såkaldte sommerpakke - har indtil videre frist på onsdag 30/9


Hjælpepakken til kompensation for faste udgifter til virksomheder, der er ramt af specifikke corona-restriktioner, både direkte og som underleverandør, har frist onsdag denne uge.

Vær opmærksom på, at grænsen for omsætningsnedgang grundet en eller flere af de definerede coronarestriktioner er sat ned til 35 % for at være kvalificeret til støtte fra hjælpepakken.

Virksomheder, som tidligere har søgt om kompensation for faste omkostninger, kan bruge den revisorerklæring, der er lavet ved tidligere ansøgninger.

Vær opmærksom på, at der på Virk, når man ansøger, stadigvæk står 50 % i flere af vejledningerne, men at vores oplysninger er, at det nu er de 35 % der gælder. Dette betyder, at det skal sandsynliggøres, at en enkelt eller en kombination af restriktionerne udgør 35 % af omsætningen.

Vær også opmærksom på, at der givetvis vil komme en forlængelse af denne pakke, som tidligere beskrevet, men at den endnu ikke er offentliggjort – få derfor søgt allerede nu for de to måneder, hvis overhovedet muligt.

Læs mere og ansøg her: https://virksomhedsguiden.dk/erhvervsfremme/content/temaer/coronavirus_og_din_virksomhed/artikler/faa-hjaelp-hvis-din-virksomhed-er-omfattet-af-restriktioner/e86cbca4-919d-45e0-9d60-ca8493f83631/