Offentlig kørsel

|02.11.2018

Forsikring: Ny forbedret ansvarsdækning for bagage

Kunder med erhvervsansvar i Protector Forsikring kan se frem til en udvidet dækning hvad angår bagage, herunder fejludlevering. Den udvidede dækning kommer som en del af forsikringsaftalen mellem Söderberg & Partners og Danske Busvognmænd.


Som en del af Söderberg & Partners’ aftale med Danske Busvognmænd er der udviklet en særlig dækning for bagage herunder fejludlevering. Det sker, fordi dækningen i markedet traditionelt begrænser sig til kun at omfatte enkelte dele af passagernes bagage.

Aftalen om den særlige dækning er forhandlet med Protector Forsikring. Kunder med erhvervsansvar i Protector får en udvidet dækning, der også dækker ansvar for tab/skade som følge af fejlhåndtering eller fejludlevering af ting, busselskabet har overtaget til transport – herunder er bagage, cykler og handicappedes hjælpemidler omfattet af dækningen.

Hvis du ønsker at høre mere om bagagedækningen, kan du som bestående kunde i Söderberg & Partners kontakte din forsikringsmægler.

Skulle du ikke allerede være omfattet af den nye forsikringsaftale kan du som medlem af Danske Busvognmænd kontakte: Pelle Bo Jensen, pelle.jensen@soderbergpartners.dk, Mobil 9244 1100 for Kreds 1 og 2 og Niels Paaske niels.paaske@soderbergpartners.dk, Mobil 9244 1101 for kreds 3.