29.01.2021

Forlængelse af restriktioner – forlængelse af hjælpepakker

Regeringen har besluttet, at nugældende restriktioner forlænges til og med den 28. februar. Samtidig med forlænges af nugældende hjælpepakker.


Hjælpen til danske virksomheder forlænges, nu hvor restriktionerne fortsætter frem til og med den 28. februar.

De generelle hjælpepakker til dansk erhvervs- og kulturliv bliver dermed forlænget, så de følger med restriktionerne. Det betyder, at virksomheder i hele Danmark, herunder Dansk PersonTransports medlemmer har mulighed for at søge alle eksisterende ordninger. Det samme gælder lønkompensationsordningen, som også har en opstillingsperiode på syv dage, hvor virksomheder fortsat kan modtage lønkompensation, når de skærpede restriktioner ophører.

”Så længe der er restriktioner, så skal hjælpen følge med til de danske virksomheder. Det er vigtigt for mig at understrege, at alle ordninger er åbne, og hver uge kan virksomheder se, hvornår de kan forvente at få svar på deres ansøgning hos Erhvervsstyrelsen. Det er helt afgørende, at vi holder hånden under erhvervslivet med et effektivt og bredt sikkerhedsnet, og derfor forsøger vi også løbende at forkorte ventetiden på ordningerne,” siger fungerende erhvervsminister Dan Jørgensen.

Ansøgning om hjælpepakker kan ske via Virksomhedsguiden.