Offentlig kørsel

|21.10.2019

Første dag på Busworld 2019

Dansk PersonTransport har netop taget hul på Busworld 2019, hvor det overordnede tema denne gang er klima og bæredygtighed.


Busworld er skudt i gang for 25. gang og med over 35.000 deltagere fra 34 lande, er den kæmpe messehal et mekka fyldt med alt, hvad en busnørds hjerte kan begære. Dansk PersonTransport har også denne gang følgeskab af både medlemmer, associerede medlemmer og samarbejdspartnere, så der har allerede være rig mulighed for interessante udvekslinger.

Dansk PersonTransport ankom naturligvis standsmæssigt i busser fra henholdsvis Jylland og Sjælland søndag aften, og første dag på messen har allerede budt på masser af grønne løsninger, busser på op til 24 meter samt eldrevne køretøjer på samtlige stande.

Busworld 2019 har nemlig særligt fokus på produkter og firmaer, som bidrager til bæredygtige løsninger, og som kan være med til at forbedre bus-branchens image, når det kommer til klima og miljø. Miljø, klima og bæredygtighed gennemsyrer også de konferencer og diskussioner, som bliver afholdt på messen.

Som en ekstra ting vil en særlig grøn sti i udstillingshallerne guide de besøgende til produkter og koncepter med særligt fokus på bæredygtighed såsom reduktioner på CO2-udledninger og støjniveau, mindre brændstofsforbrug, vægtreduktioner samt øgede muligheder for genbrug.