Foreningen

|08.05.2018

Farvel til John

På Dansk Taxi Råds generalforsamling i sidste uge takkede John Lindbom af som formand for Dansk Taxi Råd.


John Lindbom har siddet på formandsposten siden dannelsen af Dansk Taxi Råd i 2003. I sin beretning huskede John tilbage til 1997, hvor taxiloven dengang også var til politisk eftersyn. ”I 1997 sad jeg sammen med andre gode taxifolk i Transportministeriet. Vi skulle drøfte ny taxilov. Vi havde alle gode input til loven, men problemet var, at vores input var vidt forskellige og vi slet ikke var enige om, hvordan loven skulle udformes. Derfor pakkede den daværende kontorchef i ministeriet sine papirer sammen, rejste sig og meddelte, at hvis branchen alligevel ikke var enig, så kunne ministeriet selv udforme loven”

”Episoden lærte mig, at det er vigtigt at stå sammen i et politisk styret erhverv” sagde John Lindbom fra talerstolen.

”Du er nået til en milepæl med Dansk Taxi Råd” sagde direktør Trine Wollenberg i sin afskedstale til John. ”Det som du ikke opnåede i 1997, opnåede du i 2017, nemlig en taxilov hvor Dansk Taxi Råd fik sat store aftryk og det kan du godt være stolt af.”

Tadzudin Kasami, næstformand i Dansk Taxi Råd takkede også John for hans store arbejde for Dansk Taxi Råd. ”Du er en mand, som altid holder ord” lød det fra Kasami.

Med stående klapsalver fra salen på Munkebjerg blev en formandsære i Dansk Taxi Råd afsluttet.

For de som ikke fik sagt farvel til John, er der mulighed for det ved afskedsreception den 25. maj kl. 13-16 på Regatta Pavillonen, Skovalleen 42, 2880 Bagsværd.